Kaseta me qarkullim rrethor me vetëpastrim

Kaseta me qarkullim rrethor me vetëpastrim

Teknologjia e Daikin për qarkullimin e ajrit 360° ofron komoditetin më të mirë të disponueshëm në treg dhe rrit efikasitetin tuaj të energjisë me deri në 50%.

instalim kasete me qarkullim rrethor dyqan me pakicë

Teknologjitë inteligjente krijojnë një klimë komode

Me qarkullimin e ajrit 360°, asnjëherë nuk do të keni korrente të ftohta ajri ose shpërndarje jo të njëtrajtshme ajri. Syri inteligjent dallon ku ndodhen njerëzit dhe e drejton qarkullimin e ajrit larg tyre, ndërsa sensorët e dyshemesë sigurojnë një temperaturë të njëtrajtshme nga dyshemeja deri në tavan.

high_efficiency_roundflowcassette.png

Efikasiteti i shtuar në energji rrit kursimet tuaja

Kaseta jonë me qarkullim rrethor është e pajisur me një panel filtri me vetëpastrim që redukton kostot e mirëmbajtjes dhe rrit kursimet në efikasitetin e energjisë me deri në 50% krahasuar me kasetat normale. Syri inteligjent e kalon automatikisht kasetën në regjimin e kursimit të energjisë ose e fik atë kur dallon se në dhomë nuk ka njeri, gjë që i redukton kostot tuaja të energjisë me deri në 27%.

flexible_solutions_roundflowcassette.png

Dizajni fleksibël integrohet në çdo dhomë apo instalim

Me lartësinë më të ulët të instalimit në treg, kaseta jonë me qarkullim rrethor integrohet në mënyrë të përkryer në tavanin tuaj. Dizajni i saj fleksibël lejon qarkullim ajri në 2, 3 dhe 4 drejtime, në mënyrë që ju ta instaloni atë në kënde, pranë murit ose në dhoma me formë të çrregullt.

Mirëmbajtje e lehtë

E pajisur me një filtër special me vetëpastrim, kaseta jonë me qarkullim rrethor siguron funksionim të njëtrajtshëm dhe rrit efikasitetin me deri në 50%. Pluhuri i grumbulluar gjatë pastrimeve automatike të ditës grumbullohet në një kuti që mund të mbajë pluhurin e 12 muajve.

Harrojini shkallët dhe teknikun e pastrimit. Gjithçka që ju nevojitet të bëni për të nxjerrë pluhurin nga kutia është ta lidhni me një fshesë normale me korrent.

easy_cleaning.jpg

Kursime reale

Wolverhampton, Mbretëria e Bashkuar.

Pas instalimit të kasetës me vetëpastrim, në këtë dyqan u vërejt një reduktim 50% në konsumin e energjisë, krahasuar me zgjidhjen e mëparshme standarde.

roundFlowCasette_savings.png

Projektuar për komoditet

Syri inteligjent përdor sensorët e pranisë për të zbuluar personat dhe për ta drejtuar ajrin larg tyre për të eliminuar korrentet e ftohta. Sistemi ynë kalon automatikisht në regjimin e kursimit të energjisë ose fiket kur ai zbulon se në dhomë nuk ka njeri. Sensorët shtesë të dyshemesë garantojnë që temperatura të mbetet e pandryshuar nga dyshemeja në tavan.

sensorët e kasetës me qarkullim rrethor

Qarkullime ajri të balancuara

Funksionimi 360° garanton një shpërndarje ajri të balancuar në mënyrë të përkryer dhe njëkohësisht eliminon pikat e vdekura. Sistemi vertikal me luhatje automatike e shpërndan automatikisht ajrin në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë dhomën dhe redukton luhatjet e temperaturës. Kjo rezulton në më pak cikle ndezje/fikje, që redukton konsumin e energjisë dhe rrit kursimet tuaja.

Krijuar për çdo dhomë

Me 23 motive të ndryshme të mundshme të qarkullimit të ajrit, kaseta me qarkullim rrethor mund t'i përshtatet çdo lloji konfigurimi dhome. Telekomanda, fletët e rregullueshme të ajrit dhe seti opsional i mbylljes, nënkuptojnë se mund të krijoni motive qarkullimi ajri me 2, 3 dhe 4 drejtime për instalim në kënde, pranë mureve ose në dhoma me forma të çrregullta. Kjo veçori është veçanërisht e dobishme kur risistemoni enterierin tuaj, sepse mund të rregulloni motivet e qarkullimit të ajrit pa e lëvizur njësinë.

Krijuar për çdo dhomë

Produkte të ngjashme

Mësoni më shumë