Soluţii de răcire de proces de înaltă performanţă

Soluţii de răcire de proces de înaltă performanţă

Sistemele de răcire de proces Daikin au fost concepute pentru medii solicitante şi pentru o varietate de aplicaţii industriale.

Beneficiaţi de politica noastră de zero defecte

Beneficiaţi de politica noastră de zero defecte

Când deţineţi o fabrică sau o clădire în care se depozitează stocuri uriaşe, funcţionarea non-stop, fără probleme, a sistemului de climatizare devine esenţială pentru activitatea desfăşurată.

  • Politica noastră de zero defecte înseamnă că testăm în mod repetat fiecare unitate în timpul producţiei pentru a ne asigura că aceasta funcţionează perfect pentru anii care vin
  • Înainte de asamblarea unităţilor, testăm fiecare piesă pentru a ne asigura că aceasta îndeplineşte standardele noastre de calitate
  • Utilizăm doar componente de cea mai înaltă calitate, iar majoritatea lor sunt de producţie proprie
Reduceţi amprenta dvs. de carbon

Reduceţi amprenta dvs. de carbon

Tehnologiile noastre cu eficienţă energetică vă ajută să reduceţi amprenta de carbon şi costurile operaţionale.

  • Tehnologia noastră inverter măreşte eficienţa energetică cu până la 30%
  • Procesul de recuperare a căldurii reutilizează căldura generată în timpul răcirii de proces pentru a furniza încălzire de confort în birouri şi alte zone
  • Misiunea noastră la Daikin este de a cerceta şi dezvolta soluţii inovatoare pentru clădirile verzi
Experimentaţi cele mai înalte niveluri de inovaţie

Experimentaţi cele mai înalte niveluri de inovaţie

Centrele proprii de dezvoltare de produse şi fabricarea în regie proprie a pieselor oferă garanţia sistemelor de răcire de proces de cea mai ridicată calitate de pe piaţă.

  • Inginerii Daikin sunt dedicaţi dezvoltării de noi produse şi tehnologii
  • Noi răspundem imediat la modificările din legislaţie deoarece dezvoltăm produsele în regie proprie
  • Faptul că fabricăm propriile compresoare înseamnă că putem garanta calitatea înaltă a acestora

Colaborăm cu dvs.

Daikin este un veritabil partener pentru proiectarea soluţiilor de răcire de proces adecvate cerinţelor dvs. Consultanţii şi instalatorii Daikin colaborează cu dumneavoastră, la locaţia de instalare, pentru a dezvolta o soluţie personalizată pentru clădirea dvs. în funcţie de nevoi, cerinţe, locaţie, restricţii ale clădirii şi altele. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unei soluţii plug-and-play sau doriţi o soluţie complet personalizată, avem resursele necesare pentru ambele variante.

De la mici crame la depozite industriale de mari dimensiuni

Indiferent dacă proiectul dvs. este de mari sau mici dimensiuni, avem soluţii de răcire de proces adecvate nevoilor dvs.

agriculture-industrial.jpg

Agricultură

Creşteţi producţia şi extindeţi perioada de depozitare a fructelor şi legumelor prin controlul fiecărui climat variabil din seră.

datacenter-industrial.jpg

Centre de date

Menţineţi funcţionarea echipamentelor IT cu ajutorul soluţiilor de răcire Daikin, concepute pentru a face faţă unor cantităţi mari de căldură generată.

district-cooling-v2.png

Răcire centralizată

Creşteţi eficienţa şi reduceţi consumul de energie din toate clădirile dintr-o comunitate sau sector.

food-industrial.jpg

Prelucrarea şi depozitarea alimentelor

Soluţia fiabilă de răcire de proces asigură temperaturi stabile pentru producţia, transportul şi depozitarea alimentelor.

manufacturing-industrial.jpg

Producţie şi prelucrare

Garantaţi funcţionarea fără probleme cu ajutorul echipamentelor de răcire, refrigerare şi centralelor de tratare a aerului de la Daikin.

marine-industrial.jpg

Aplicaţi maritime

Modelele compacte, construite cu materiale anticorozive, au fost concepute pentru a rezista condiţiilor de pe mare.

petrochemical-industrial.jpg

Petrochimie

Tehnologiile de control al temperaturilor menţin instalaţiile petrochimice în siguranţă, crescându-le în acelaşi timp eficienţa.

pharmaceutical-industrial.jpg

Farmaceutic

Evitaţi contaminarea aerului din mediile dvs. strict controlate cu ajutorul tehnologiilor de răcire de proces şi control al umidităţii.

warehouse-industrial.jpg

Depozite

Protejaţi stocurile şi reduceţi facturile la energie cu ajutorul soluţiilor de încălzire, răcire şi ventilare de la Daikin.

wineries-industrial.jpg

Crame

Cu soluţiile de control al climatizării oferite de Daikin, garantăm condiţii termice optime pentru fiecare etapă a procesului de vinificaţie.

Răcire tehnologică pentru centre de date

Pentru a menţine funcţionarea fără probleme a echipamentelor IT, furnizăm soluţii fiabile de răcire, concepute pentru a face faţă cantităţilor mari de căldură generate de centrele de date şi de huburile tehnologice.

Răcire tehnologică pentru centre de date
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

We are there for you

A well-maintained HVAC system adds value and continuity. Taking steps to prolong your installation's working life assures HVAC is never your bottleneck.

Aflaţi mai multe